Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Future Games Show 2020: Πάνω από 30 games από Square Enix, Deep Silver, Devolver Digital και άλλους

*
Emily Rose και Nolan North θα είναι οι παρουσιαστές του Future Games Show 2020, για το οποίο επιβεβαιώθηκαν πάνω από 30 games από διάφορες εταιρείες. Το υλικό που θα παρακολουθήσουμε περιλαμβάνει αποκλειστικά θέματα και αποκαλύψεις από Curve Digital, Deep Silver, Devolver Digital, Hi-Rez Studios, Merge Games, Raw Fury, Red Thread Games, Square Enix, Team17, TeamKill Media, tinyBuild και Walkabout Games, ενώ ακόμη περισσότερα θα μάθουμε σε μερικές ημέρες. Υπενθυμίζεται πως το Future Games Show 2020 θα μεταδοθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 00.30 ώρα Ελλάδος μέσα από το YouTube, το Twitch και το Facebook Page του GamesRadar+, καθώς και το επίσημο site του. Τέλος, στην εκδήλωση αναμένονται ειδικοί και developers της βιομηχανίας, όπου και θα συζητήσουν για το τι μας περιμένει σε επίπεδο storytelling, audio, κόσμων και gameplay στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*